Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Fars med låg af Kartofler

En festlig Hverdagsret

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 500 g hakket flæsk og kalvekød
 1 æg
 3 spsk hvedemel
 salt,peber
 1 revet løg
 1 tsk timian
 2 spsk hakket persille
 ca.2 dl mælk
 2 gulerødder
 1 porre
 3 - 4 flåede tomater
 ca. 6 pæne kartofler
 smør eller margarine
Fremgangsmåde:

Det hakkede kød blandes med æg, revet løg og krydderier og røres til en jævn fars med mælk. Farsen kommes i et smurt ovnfast fad.
Gulerødder og porrer renses og skæres i tynde skiver.De svitses derefter i fedtstof, til de begynder at tage farve.
Grøntsagerne fordeles over farsen.de flåede tomater, udskivede tomater lægges over.Drys med salt og peber. Kartoflerne skrælles, skæres i tynde skiver og lægges taglagt over grøntsagerne.
Læg et par smørklatter på og sæt retten i en varm ovn 200 i ca 1 time til kartoflerne er møre. der kan evt.gives brunet smør til.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 02-08-2011 19:17, redigeret: 22-08-2011 22:59

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6756 der ser denne opskrift.