Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Jyttes gode Vildtgryde

Har en særpræget smag,og god som gæstemad

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
  kg dyrebov
 2 løg
  hvidkålshoved
 4 tomater
 3 spsk margarine
 2 tsk salt
 6-8 peberkorn
 2 laurbærblade
 1 tsk merian
 5 dl vand
 evt. dl rødvin


Fremgangsmåde:

Sener fjernes og kødet skæres i store terninger.Løgene skæres i skiver og kålen fintsnittes.Brun kål og løg i halvdelen af fedtstoffet og kødet i resten.
Bland kål, løg og kød i gryden og tilsæt så ituskårne tomater og krydderierne.Hæld vand på og lad gryden småkoge under låg ca time.Det sidste kvarter koges vinen med.
Tilberedningstid ca:2 timer
Kan serveres med :
En god krydret sennep.
Æblemos tilsat reven Peberrod.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 06-08-2011 16:14, redigeret: 06-08-2011 20:47

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Hovedretter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5999 der ser denne opskrift.