Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Ris med Rødspætter

En rigtig lækker gæsteret

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 2 dl langkornet ris
 500 g rødspættefileer( må gerne være frosne)
 4 dl vand
 1 mellemstort løg
 1 spsk salt
 1 tsk karry
 1 dl piskefløde
 1 tsk karry
 ca.400 g friske rejer( eller frosne)
 1 bdt dild




Fremgangsmåde:

Kom risene i en stor flad gryde.Læg fiskefileerne på og hæld vand ved.kom de hakkede løg henover.drys med salt,peber og karry.Lad det koge ved svag varme i ca.25 min.Pisk derefter fløden og smag den til med karry.Læg nu de pillede rejer rundt i fadets kant.Hæld flødeskummet på og garner med dildkviste eller fintklippet dild.
Server med det samme,før fløden smelter

Opskriften er skrevet af: Jytte, 10-08-2011 15:53, redigeret: 15-08-2011 19:30

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Fisk og skaldyr Festmad 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6203 der ser denne opskrift.