Ingredienser: 2 dl langkornet ris 500 g rødspættefileer( må gerne være frosne) 4½ dl vand 1 mellemstort løg 1 spsk salt 1 tsk karry 1½ dl piskefløde 1 tsk karry ca.400 g friske rejer( eller frosne) 1 bdt dild
Fremgangsmåde:
Kom risene i en stor flad gryde.Læg fiskefileerne på og hæld vand ved.kom de hakkede løg henover.drys med salt,peber og karry.Lad det koge ved svag varme i ca.25 min.Pisk derefter fløden og smag den til med karry.Læg nu de pillede rejer rundt i fadets kant.Hæld flødeskummet på og garner med dildkviste eller fintklippet dild. Server med det samme,før fløden smelter
Opskriften er skrevet af: Jytte, 10-08-2011 15:53, redigeret: 15-08-2011 19:30
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: Fisk og skaldyrFestmadKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6203 der ser denne opskrift.