ca.25 g margarine 5-6 spsk sukker 125 g mandler ca,2 spsk mælk
Fremgangsmåde:
Skræl æblerne fjern kernehus,stilk og blomst og skær æblerne i tynde både.Læg nu æblerne i et smurt ovnfast fad.Hak mandlerne,og smut dem.Smelt smørret,og bland sukker og mandler deri.Mel og mælk tilsættes,og blandingen koges op.Fordel nu mandelblandingen over æblerne. Sæt nu fadet med æblerne i en 225° varm ovn,til æblerne er møre,og mandlerne er blevet lysebrune. Serveres lun med flødeskum.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 10-08-2011 16:32
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: DesserterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5960 der ser denne opskrift.