Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Kalvekød i fad

en delikat ret

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 4 skiver kalvekød
 salt,peber
 margarine til stegning
 4 skiver skinke
 1 dåse asparges ( ca.350 g)
 1 æggeblomme
 3 spsk fløde


  Sauce:
 2 spsk margarine
 2 spsk mel
 3 dl fløde eller mælk
 1 dl reven ost
 salt
 peber


 Til kartoffelmos:
 Kartofler
 1 æggeblomme
 2 - 3 spsk fløde
 
Fremgangsmåde:

Brun kalvekødet i margarine,drys med salt og peber.Læg derefter kødet i et ovnfast fad.Læg skinken på og fordel de afdryppede asparges over. Afbag margarine med mel og spæd med fløde eller mælk.Lad saucen koge godt igennem og smag til med ost og krydderier. Hæld nu saucen over kødet og sæt det i ovnen ved 225 i ca. 20 min.
Kog kartoflerne i vand uden salt.Mos dem og kom mælk i og rør godt,kom derefter fløde og æggeblomme i . kom mosen i en skål.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 25-08-2011 15:31

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Hovedretter Retter med svinekød Retter med kalvekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 8007 der ser denne opskrift.