Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

wasabi-kartoffelsuppe

super som forret og den ser også rigtig flot ud

Mængde/antal pers: 6 (forret)

Ingredienser:
 2 spsk solsikkeolie eller anden neutral olie
 700 g kartofler
 300 g porrer
 1 liter grøntsags- eller oksebouillon
 3-5 tsk wasabipasta
 ca. 1/4 liter piskefløde
 salt og peber
 1 lille håndfuld peanuts
 2 små rødbeder
 Kinesisk purløg


Fremgangsmåde:

sauter porrerne i olien. Hak kartoflerne og sauter dem kort. Tilsæt bouillon og kog til kartoflerne er helt møre, det tager ca. 15 minutter. Blend suppen (du kan evt også si den, så ser den flottere ud) og varm den op igen. Tilsæt fløde og smag til med wasabi og salt/peber.

Kog rødbederne 15-20 minutter og skræl dem. Skær dem i helt tynde skiver.

Rist peanuts i lidt olie og hak den groft.

Anret suppen i små skåle. Læg 3-4 skiver rødbede på og drys med peanuts og purløg.


Kan evt. serveres med fx grillede kammuslinger eller ristet sandart.

Opskriften er skrevet af: camillaley, 17-09-2011 10:14

Andre opskrifter skrevet af camillaley
Findes i følgende kategorier:  Festmad Vegetar Forretter Supper 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7604 der ser denne opskrift.