Ingredienser: 200 g græskar (jeg har også med succes brugt rødbede) 2 stilke koriander (hakkes) 1 dl piskefløde 1 æg 1 drys spidskommen salt og peber Fremgangsmåde:
Græskarret skrælles og renses for kerner. Den ene halvdel rives (og gemmes), den anden halvdel skæres i små stykker, der koges møre i piskefløden. Fløde/græskarblandingen blendes med en stavblender og smages til med salt, peber og spidskommen. Ægget piskes grundigt i grøntsagsmassen. Koriander blade og revet græskar vendes i. Massen hældes i grundigt smurte forme i portionsstørrelse (brug ikke papirforme). Souffleerne bages ved 160 grader i 25-30 minutter - til de er faste. Vendes ud og serveres straks.
Opskriften er skrevet af: JensOS, 23-01-2012 17:44, redigeret: 31-01-2012 19:29
Andre opskrifter skrevet af JensOS
Findes i følgende kategorier: FestmadTilbehørKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 12993 der ser denne opskrift.