Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Minisouffle'er med græskar

Forrygende tilbehør til et godt stykke kød.

Mængde/antal pers: Ca. 4 minisouffleer.

Ingredienser:
 200 g græskar (jeg har også med succes brugt rødbede)
 2 stilke koriander (hakkes)
 1 dl piskefløde
 1 æg
 1 drys spidskommen
 salt og peber
Fremgangsmåde:

Græskarret skrælles og renses for kerner. Den ene halvdel rives (og gemmes), den anden halvdel skæres i små stykker, der koges møre i piskefløden.
Fløde/græskarblandingen blendes med en stavblender og smages til med salt, peber og spidskommen. Ægget piskes grundigt i grøntsagsmassen. Koriander blade og revet græskar vendes i. Massen hældes i grundigt smurte forme i portionsstørrelse (brug ikke papirforme).
Souffleerne bages ved 160 grader i 25-30 minutter - til de er faste. Vendes ud og serveres straks.

Opskriften er skrevet af: JensOS, 23-01-2012 17:44, redigeret: 31-01-2012 19:29

Andre opskrifter skrevet af JensOS
Findes i følgende kategorier:  Festmad Tilbehør 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 12993 der ser denne opskrift.