Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Jyttes Panerede Koteletter med champignon a la creme

en fin ret

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 4 pæne koteletter ( ca.500 g)
 salt peber
 mel
 1 æg
 rasp
 50 g margarine


 Champignon a la creme:
 400 g champignon
 30 g margarine
 2,5 dl. piskefløde
 salt og peber


 Smørbolle:
 15 g smør
 1 spsk. mel


 475 g grønne bønner
 1000 g kartofler
Fremgangsmåde:

Koteletterne krydres med salt og peber. Vendes først i mel,derefter i sammenpisket æg og til sidst i rasp.
Steges så på pande i margarine 4 - 5 min på hver side.
Champignon a la creme:
Champignonerne renses og skæres i kvarte. De sauteres i det smeltede margarine et par min. Derefter tilsættes fløden og det småkoger igen et par min. til champignonerne er møre.
Saucen jævnes med en smørbolle og smag til med salt,peber,og evt. lidt citeonsaft.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 20-03-2012 10:16

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Hovedretter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9887 der ser denne opskrift.