Pisk smør og sukker luftigt. Riv marcipanen på den grove side af et rivejern. Tilsæt marcipanen og pisk det hele sammen. Tilsæt æggene et ad gangen under fortsat piskning. Tilsæt mel og fyld massen i 12 små smurte forme eller en stor tærteform. Bages ved 170 grader varmluft i ca. 25 minutter. Lad dem køle af og tag dem ud af formen. Pisk æggeblommer og sukker til en luftig "æggesnaps". Pisk fløden stiv og vend den i "æggesnapsen". Når kagen er kold lægges råcremen over, og der pyntes med friske jordbær.
Opskriften er skrevet af: Majbrit, 07-06-2012 13:51, redigeret: 16-07-2012 21:55
Andre opskrifter skrevet af Majbrit
Findes i følgende kategorier: KagerDesserterTærterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6861 der ser denne opskrift.