Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Jordbærtærte med marcipan

Smager fantastisk

Mængde/antal pers: 12 pers.

Ingredienser:
 250 g sukker
 250 g blødt smør
 250 g marcipan
 4 æg
 100 g mel


 Råcreme:
 2 æggeblommer (pasteuriserede)
 1 spsk. sukker
 2 dl piskefløde


 Pynt:
 Friske jordbær
Fremgangsmåde:

Pisk smør og sukker luftigt. Riv marcipanen på den grove side af et rivejern. Tilsæt marcipanen og pisk det hele sammen. Tilsæt æggene et ad gangen under fortsat piskning. Tilsæt mel og fyld massen i 12 små smurte forme eller en stor tærteform. Bages ved 170 grader varmluft i ca. 25 minutter. Lad dem køle af og tag dem ud af formen. Pisk æggeblommer og sukker til en luftig "æggesnaps". Pisk fløden stiv og vend den i "æggesnapsen". Når kagen er kold lægges råcremen over, og der pyntes med friske jordbær.

Opskriften er skrevet af: Majbrit, 07-06-2012 13:51, redigeret: 16-07-2012 21:55

Andre opskrifter skrevet af Majbrit
Findes i følgende kategorier:  Kager Desserter Tærter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6783 der ser denne opskrift.