|
|
|
Koteletter med paprika og ananas
En lækker frisk ret samt er god som Festmad
Mængde/antal pers: 4 pers
|
|
Ingredienser:
4 tykke eller 8 tynde nakkekoteletter
1 skive ananas til hver kotelet
1-1½ dl ananassaft
1 bæger cremefraiche 38 %
1 stor rød peberfrugt
1 stor grøn peberfrugt
1 løg
salt,peber,paprika
margarine til stegning
cognac
Fremgangsmåde:
Koteletterne aftørres og krydres med salt,peber og paprika. Løg pilles og hakkes fint,peberfrugt befries for ribber og kerner,og hakkes halvgroft. Koteletterne brunes i rigeligt margarine på begge sider og lægges til side.Løgene svitses i det samme margarine ( der kan evt tilsættes mere fedtstof) Når løgene er klarede, tilsættes de hakkede peberfrugter som svitses med et øjeblik. Tilsæt ananassaften og reducer til ca. det halve. Tilsæt evt. cognac. Tilsæt cremefraiche og lad det koge sammen ved svag varme et øjeblik.Smag til med salt,peber,paprika og evt.yderligere cognac. Anret koteletter og ananaskiver skiftevis i et ildfast fad,og hæld saucen over. Steges færdig i en 200° varm ovn i 15-20 min, indtil koteletterne er gennemstegte.Ovntid afhænger af koteletternes tykkelse,og hvor lang tid de fik på panden til at begynde med, Serveres i fadet, evt.pyntet med tyndtskårne ringe af peberfrugt.
|
|
Opskriften er skrevet af: Jytte, 24-06-2012 11:44
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: Festmad
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 10700 der ser denne opskrift.
|
|
|
|
|
|
|
|