Mysli (Müsli) med havregryn og et strejf af appelsin
Lækker knasende musli
Mængde/antal pers: 1 bradepandefuld
Ingredienser: 1 dl vand 125 g rørsukker 2 spsk honning 1 dl rapsolie Skallen af 1 økologisk appelsin
145 g Havregryn (grovvalsede) 50 g kokosmel 50 g mandler 2 spsk sesamfrø Fremgangsmåde:
Rør vand, rørsukker, olie, honning og appelsinskal sammen. Kom Havregryn, kokosmel, sesamfrø, og grofthakkede mandler i blandingen og rør det godt sammen. Bredes ud på en bageplade med bagepapir og kommes i en varm ovn - først 20 min ved 200 grader, derefter 30 min ved 100 grader. Der røres i blandingen jævnligt undervejs. Afkøles og kommes i tætsluttende beholder.
Opskriften er skrevet af: Anja, 25-11-2012 22:43, redigeret: 21-01-2013 17:42
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: BrunchKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Lækker müsli - det er lækkert med appelsinskallen!
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 13714 der ser denne opskrift.