Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Mysli (Müsli) med havregryn og et strejf af appelsin

Lækker knasende musli

Mængde/antal pers: 1 bradepandefuld

Ingredienser:
 1 dl vand
 125 g rørsukker
 2 spsk honning
 1 dl rapsolie
 Skallen af 1 økologisk appelsin


 145 g Havregryn (grovvalsede)
 50 g kokosmel
 50 g mandler
 2 spsk sesamfrø
Fremgangsmåde:

Rør vand, rørsukker, olie, honning og appelsinskal sammen.
Kom Havregryn, kokosmel, sesamfrø, og grofthakkede mandler i blandingen og rør det godt sammen.
Bredes ud på en bageplade med bagepapir og kommes i en varm ovn - først 20 min ved 200 grader, derefter 30 min ved 100 grader.
Der røres i blandingen jævnligt undervejs.
Afkøles og kommes i tætsluttende beholder.

Opskriften er skrevet af: Anja, 25-11-2012 22:43, redigeret: 21-01-2013 17:42

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Brunch 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Lækker müsli - det er lækkert med appelsinskallen!

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 13714 der ser denne opskrift.