Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Laksegryde med limetouch (Fiskegryte m/limetouch)

Opskriften er på norsk og er oversat af Anja.
Dansk: Enkel og god fiskeret - børnenes favorit!
Norsk: Enkel og god vri på fisk. Barnas favoritt!


Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 Dansk:
 300 g laksefilet i tern
 4 stk finthakkede skalotteløg
  finthakket rød chili
 Saft og fintrevet skal af 1 lime
 1 spsk margarine
 3 dl vand
 2 dl yoghurt naturel
 8 røde cherrytomater
 2 spsk fiskefond
 1 spsk majsstivelse (maizena) til jævning


 Norsk:
 300 g laksefilet i terninger
 4 stk finhakkede sjalottløk
  stk finhakket rød chili
 saft og finrevet skall av 1 stk lime
 1 ss margarin
 3 dl vann
 2 dl matyoghurt
 8 stk rød cherrytomat delt i to
 2 ss fiskefond
 1 ss maisstivelse (maizena) til jevning


Fremgangsmåde:

Dansk:
1. Svits hakket skalotteløg og chili en gryde med margarine.
2. Tilsæt vand, fiskefond og limesaft. Kog det op og kom yoghurt i omrøring.
3. Rør maizena ud i lidt koldt vand og jævn saucen til den har en tyk konsistens.
4. Vend fisk og halverede tomater i saucen, og tag gryden af varmen og lad det hvile i ca. 5 minutter.
Server med kogte eller ovnsbakge rodfrugter, brød eller kogte kartofler.

Norsk:
1. Fres hakket sjalottløk og chili en gryte med margarin.
2. Tilsett vann, fiskefond og limesaft. Kok opp og visp inn matyoghurt.
3. Rør ut maisenna i litt kaldt vann og jevn sausen til den har tykk konsistens.
4. Vend inn fisk og tomater, og trekk gryten av platen for å hvile i ca. 5 minutter.
Server med kokte eller ovnsbakte rotgrønnsaker, brød eller kokte poteter.


Opskriften er skrevet af: hisakse, 19-12-2012 13:37, redigeret: 06-02-2013 19:17

Andre opskrifter skrevet af hisakse
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Retter med laks 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 10326 der ser denne opskrift.