Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Norske fiskefrikadeller (Makrellkaker)

Opskriften er på norsk og er oversat af Anja.
Dansk: Makrellkaker blandet med fx sej eller torsk smager godt for store og små
Norsk: Makrellkaker blandet m f.eks sei eller torsk smaker godt for store og små


Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 Dansk:
 1 kg fersk fiskefilet
 2 spsk salt
 2-3 kogte kartofler
 4 spsk kartoffelmel
 ca l mælk
 2 små løg
 et par dråber Tabasco
 1 tsk gurkemeje
 2 tsk paprika
 1 tsk gastromat
 muskatnød
 hvid peber
 purløg


 Norsk:
 1 kg filet
 2 ss salt
 2 3 kokte poteter
 4 ss potetmel
 ca l melk
 2 små løk
 noen dråper tabasco
 1 ts gurkemeie
 2 ts paprika
 1ts gastromat
 muskat
 hvit pepper


 Gressløk
Fremgangsmåde:

Dansk:
Fisken hakkes i maskine 2-3 gange, sidste gang med salt, kogte kartofler og kartoffelmel.
Spædes op med ca l mælk, finhakkede løg, tabasco, gurkemeje, paprika, gastromat, muskatnød og hvid peber.
Purløg klippes og kommes i efter smag.

Kommes på en pande og steges gyldne ved middel varme.

Velegnet til frysning - cirka 1 måned


Norsk:
Filet males 2-3 ganger, siste gang sammen med salt, kokte poteter og potetmel.
Spees med ca l melk, finhakkete løk, tabasco, gurkemeie, paprika, gastromat, muskat og hvit pepper.
Gressløk


Stekes gyldne på middels varme

Egner seg til frys,- ca 1 mnd


Opskriften er skrevet af: hisakse, 19-12-2012 13:45, redigeret: 06-02-2013 22:32

Andre opskrifter skrevet af hisakse
Findes i følgende kategorier:  Fisk og skaldyr Hverdagsmad 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6914 der ser denne opskrift.