Kapers 60 g høvlet peberrod 1 ds ansjoser 1 citron i skiver
Skysauce: 1 dl bouillon
brasede kartofler: 1 kg kogte kolde kartofler 0,5 dl. Vindruekerneolie salt peber
ca.500 g grønne ærter Fremgangsmåde:
Kødet bankes ud. Ægget piskes med ca.2 tsk vand. Vend Kødet i ægget og derefter i rasp. Steg derefter kødet i margarine 4-6 min.på hver side. Kartoflerne steges i olien og krydres med salt og peber. Kødet lægges på et varmt fad og pyntes med 1 tsk.kapers, revet peberrod, 2 - 3 ansjoser og 1 skive citron på hver. Kog så panden af med bouillon som bruges til skysovs.
Serveres med brasede kartofler,grønne ærter og skysovs.
Velbekomme.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 25-12-2012 16:22, redigeret: 26-12-2012 21:55
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: FestmadRetter med svinekødKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 10791 der ser denne opskrift.