Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Wienersnitzel

Prøv den af skinkekød

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 4 Skinkeschnitzler
 1 æg 6 spsk rasp
 margarine


 Kapers
 60 g høvlet peberrod
 1 ds ansjoser
 1 citron i skiver


 Skysauce:
 1 dl bouillon


 brasede kartofler:
 1 kg kogte kolde kartofler
 0,5 dl. Vindruekerneolie
 salt
 peber


 ca.500 g grønne ærter
Fremgangsmåde:

Kødet bankes ud. Ægget piskes med ca.2 tsk vand. Vend Kødet i ægget og derefter i rasp. Steg derefter kødet i margarine 4-6 min.på hver side.
Kartoflerne steges i olien og krydres med salt og peber.
Kødet lægges på et varmt fad og pyntes med 1 tsk.kapers, revet peberrod, 2 - 3 ansjoser og 1 skive citron på hver.
Kog så panden af med bouillon som bruges til skysovs.

Serveres med brasede kartofler,grønne ærter og skysovs.

Velbekomme.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 25-12-2012 16:22, redigeret: 26-12-2012 21:55

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Festmad Retter med svinekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 10791 der ser denne opskrift.