Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Søndags koteletter

en pikant ret

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 4 svinekoteletter
 2 spsk margarine
 salt,peber
 timian,merian
 -1 dl rødvin
 400 g kogte kartofler
 1 løg
 1 fed hvidløg
 2 spsk. olie
 hakket persille
Fremgangsmåde:

Steg koteletterne pænt brune på hver side.Krydr godt og tilsæt rødvinen.Lad kødet stege færdig ca.10 min.
Skær kartoflerne i skiver,hak løget og hvidløget.Svits i olie til kartoflerne er sprøde. Anret kartofler og løg på et varmt serveringsfad og drys med hakket persille. Læg koteletterne på fadet og pynt med lidt peberrodssmør.Server rødvinsskyen til.
Sådan laves peberodssmør:
2 spsk smør blandes med 1 spsk.fintreven peberrod og lidt citronsaft.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 25-12-2012 16:45

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Hovedretter Retter med svinekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 10514 der ser denne opskrift.