Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Hamburgerryg med flødeperrod

Vi tryller en herlig ret frem som er en let middagsret

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 8 skiver kold,kogt hamburgerryg
 2 dl piskefløde
 2 spsk mayonnaise
 ½ dl hakkede valnøddekerner
 1 spsk reven peberrod
 salt,peber,melis
 salatblade
 grønne druer
Fremgangsmåde:

Pisk fløden til skum og bland den med mayonnaise. Vend den revne peberrod og de hakkede nødder i. Krydr med salt,peber og melis.
På et serveringsfad lægges 4 skiver hamburgerryg og flødepeberroden toppes op herpå. De sidste 4 skiver kød lægges over, og der pyntes med salat og grønne druer.
Tilberedningstid; ca. 15 min.
Tips: kan serveres med:
Dildkartofler.
flutes og smør.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 02-01-2013 15:37, redigeret: 02-01-2013 15:41

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Festmad 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 11230 der ser denne opskrift.