Lækre stænger som er gode som snacks eller tilbehør til suppe
Mængde/antal pers: 20 stk (4 pers)
Ingredienser: 4 tykke skiver godt rugbrød (fx softkerne fra Lagkagehuset) Citronpeber Tørret timian Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200 grader. Gør en bradepande klar med bagepapir på. Skær hver skive rugbrød i ca 5 stænger , drys med citrontimian på den ene side og vend denne side nedad når den lægges på bradepanden. Drys med timian ovenpå. Brødstængerne bages i 10-15 min, hold øje med dem, de skal blive sprøde, men stadig være lidt bløde indeni.
Serveres som snacks eller som tilbehør til suppe eller salat.
Opskriften er skrevet af: Anja, 05-01-2013 19:05, redigeret: 12-01-2013 18:01
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: SlankemadSnacksTilbehørKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 12559 der ser denne opskrift.