|
|
|
Mysli (Müsli) med nødder, kerner og vanilje
Denne mysli er kun sødet med honning, intet sukker.
Mængde/antal pers: 1/2 bradepandefuld
|
|
Ingredienser:
2,5 dl grofthakkede nødder
(mandler, hasselnødder, paranødder, valnødder)
2,5 dl solsikkekerner, græskarkerner, sesam, lidt kokosmel
2 vanillestænger
3 spsk fast honing (med top)
2 spsk rapsolie
1 spsk vand
1 dl rosiner / tranebær / hakkede figner/ hakkede dadler
Fremgangsmåde:
Vaniljestænger flækkes og kornene kommes sammen med honning, olie og vand på en pande. Det koges op og tages af blusset, så snart det bobler. Nødder, kerner og vanillestænger (hakket over på midten) kommes ned i marinaden og der røres rundt et øjeblik. Det hele hældes nu ud i en bradepande på bagepapir og kommes i ovnen ved 200 grader i 15-20 min - hold øje med det og rør i det minimum hver 5 minut. Køles af på bagepapiret oven på en rist og kommes i en lufttæt beholder
|
|
Opskriften er skrevet af: Anja, 12-01-2013 16:04, redigeret: 21-01-2013 17:31
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: Brunch
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Min yndlingsmysli - nem at lave og rigtig god som sødt ovenpå havregryn til morgenmad! Prøv også at kramme en håndfuld af det sammen til en myslibar, som pakkes i madpapir og lægges på køl. Herligt mellemmåltid!
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 13414 der ser denne opskrift.
|
|
|
|
|
|
|
|