Ingredienser: ½ kg jordbær( andre bær kan også bruges) 2 dl piskefløde 1 spsk flormelis kornene af ½ stang vanilje 2 spsk hvid Heering (likør)
Fremgangsmåde:
Skyl jordbærrene og pil stilkene af. Pisk derefter fløden til skum og tilsæt flormelis, vaniljekorn og likør. Anret bærrene i et glas eller anden portionsform. Hæld likørcremen over og server straks. Såfremt anretningen skal bringes med et sted hen, så opbevar cremen i en skål for sig, og hæld den først over lige inden serveringen.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 12-01-2013 17:02, redigeret: 12-01-2013 19:10
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: DesserterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 12181 der ser denne opskrift.