Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Nakkefilet med bacon og roquefort

en fin ret til gæster

Ingredienser:
 ca 1 kg Nakkefilet
 Bacon helst med meget spæk


 Sauce: der skal laves en tyk opbagning
 40 g margarine
 50 g mel
 ½-1 dl piskefløde
 salt
 kulør
 1 tsk. roquefort
 ribsgelet
 timian




Fremgangsmåde:

Kødet skæres i skiver uden at skære helt igennem,i hver skive lægges 1/4-½ skive bacon helst med meget spæk.
Brunes ved 225° ca.15 min.
Lav nu saucen det skal være en ret tyk opbagning,mel mælk salt og kulør, og de forskellige krydderier. Hældes over kødet når det er brunet.1-1½ dl vand hældes i panden + timian og steg videre 1 time.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 07-03-2013 18:43, redigeret: 07-03-2013 20:32

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Festmad 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 13725 der ser denne opskrift.