Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Nakkefilet med bacon og roquefort

en fin ret til gæster

Ingredienser:
 ca 1 kg Nakkefilet
 Bacon helst med meget spæk


 Sauce: der skal laves en tyk opbagning
 40 g margarine
 50 g mel
 -1 dl piskefløde
 salt
 kulør
 1 tsk. roquefort
 ribsgelet
 timian




Fremgangsmåde:

Kødet skæres i skiver uden at skære helt igennem,i hver skive lægges 1/4- skive bacon helst med meget spæk.
Brunes ved 225 ca.15 min.
Lav nu saucen det skal være en ret tyk opbagning,mel mælk salt og kulør, og de forskellige krydderier. Hældes over kødet når det er brunet.1-1 dl vand hældes i panden + timian og steg videre 1 time.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 07-03-2013 18:43, redigeret: 07-03-2013 20:32

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Festmad 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 13725 der ser denne opskrift.