Ingredienser: ca 1 kg Nakkefilet Bacon helst med meget spæk
Sauce: der skal laves en tyk opbagning 40 g margarine 50 g mel ½-1 dl piskefløde salt kulør 1 tsk. roquefort ribsgelet timian
Fremgangsmåde:
Kødet skæres i skiver uden at skære helt igennem,i hver skive lægges 1/4-½ skive bacon helst med meget spæk. Brunes ved 225° ca.15 min. Lav nu saucen det skal være en ret tyk opbagning,mel mælk salt og kulør, og de forskellige krydderier. Hældes over kødet når det er brunet.1-1½ dl vand hældes i panden + timian og steg videre 1 time.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 07-03-2013 18:43, redigeret: 07-03-2013 20:32
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: FestmadKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 13725 der ser denne opskrift.