Super lækkert, luftigt nougat-knas som fx kan kommes oven på en frugtgrød, på en god vanilleis eller som fyld i en hjemmelavet is eller lagkage.
Mængde/antal pers: 10 pers (fx til dessert)
Ingredienser: 100 g sukker 20 g smør 1 tsk. natron 50 g hasselnøddekerner Fremgangsmåde:
Kom sukker på en pande, og smelt det forsigtigt. Tilsæt smør og natron, rør rundt i massen, og kom hasselnødderne i. Lad det boble et øjeblik, og hæld så nøddemassen ud på et stykke bagepapir. Når nøddeknasen er kold, hak den i mindre stykker.
Opskriften er skrevet af: Anja, 16-07-2014 01:38, redigeret: 16-07-2014 04:07
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: DesserterSøde sagerKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 21156 der ser denne opskrift.