Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Hasselnøddeknas

Super lækkert, luftigt nougat-knas som fx kan kommes oven på en frugtgrød, på en god vanilleis eller som fyld i en hjemmelavet is eller lagkage.

Mængde/antal pers: 10 pers (fx til dessert)

Ingredienser:
 100 g sukker
 20 g smør
 1 tsk. natron
 50 g hasselnøddekerner
Fremgangsmåde:

Kom sukker på en pande, og smelt det forsigtigt. Tilsæt smør og natron, rør rundt i massen, og kom hasselnødderne i. Lad det boble et øjeblik, og hæld så nøddemassen ud på et stykke bagepapir. Når nøddeknasen er kold, hak den i mindre stykker.

Opskriften er skrevet af: Anja, 16-07-2014 01:38, redigeret: 16-07-2014 04:07

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Desserter Søde sager 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 21156 der ser denne opskrift.