Skær broccoli og champignon ud i passende stykker og rist dem på panden i kokosolie i 5 min. Rør i det et par gange undervejs. Tilsæt salt og peber.
Pisk æg og æggehvide sammen og hæld det over grøntsagerne. Lad omeletten stege færdig 5-10 min. ved svag varme. Tag den af panden, når den har sat sig, og server med to skiver frisk parmaskinke (skær fedtkanten af).
Tip: Hvis man bedre kan lide parmaskinken i den sprøde udgave, kan den tilberedes i ovnen på bagepapir, til den bliver gylden og sprød.
Opskriften er skrevet af: Anja, 20-07-2014 17:32, redigeret: 20-07-2014 17:41
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: SlankemadFrokostKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 30228 der ser denne opskrift.