Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Kylling i sursød sauce med wok grønsager

Enten er man til sur sød eller også er man ikke.

Mængde/antal pers: 4 personer

Ingredienser:
 2 pk kyllinge inderfilet (i alt 500-600 g)


 Marinade:
 1,5 dl ananas juice
  1,5 hønsebouillon
 2 spsk soyasauce
 2 spsk ketchup
 1 fed knust hvidløg
 1 tsk sød knust chili
 1 knivspids cayenne


 1 spsk olie


 Sauce:
 1 spsk hvidvinseddike
 1 spsk majsstivelse
 1 spsk vand
 1 dl ananas stykker


 1 løg i både
 1 rød peberfrugt i tynde strimler
 10 mini majs
 3 gullerødder i stave
 0,5 dåse bambusskud


Fremgangsmåde:

Kylling skæres i meget tynde strimler. Marinaden røres sammen. Kylling og marinade kommes i en plast pose og skal trække i 1 time i køleskabet.
Grøntsager svitses i wokken i ca 8 - 10 min og tages af.
Kyllingen afdryppes og marinaden gemmes.
Kyllingen lynsteges i hed olie 1-3 min.
Kyllingen tages op. Marinaden kommes i wokken og koges godt igennem.
Hvidvinseddiken og majsstivelse røres op wokken og vand tilsættes.
Sovsen koges i 2 min.

Til sidst tilsættes ananas, kylling og grønsager og koges i 2 min.

Spises med ris og en god hvidvin.
Velbekommen.

Opskriften er skrevet af: maja, 12-02-2002 18:54, redigeret: 13-02-2002 12:03

Andre opskrifter skrevet af maja
Findes i følgende kategorier:  Slankemad Retter med kylling 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Andre kommentarer:
Aggen: Har afprøvet denne opskrift
Aggen kommentar: Super lækkert!

Lavede den igår til kæresten, kan varmt anbefales:)!


Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 28903 der ser denne opskrift.