|
|
|
Fionas hindbær-citronkage:)
Dette er en specialitet, vi får, hver gang min veninde kommer med kage til klassen. Den smager super friskt, og er god på en sommerdag:)
Mængde/antal pers: 8 pers.
|
|
Ingredienser:
125 g blødt smør
250 g sukker
2 æg
225 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
3/4 dl tykmælk
125 ml mælk
200 g frosne hindbær
1 citron
smør til formen
Fremgangsmåde:
Pisk smør og sukker sammen, til det smuldrer. Pisk æggene i ét ad gangen. Pisk blandingen, til den bliver let og luftig. Bland mel, bagepulver og vaniljesukker. Vend det (drysset gennem en sigte) i smørblandingen, skiftevis med kvark og mælk. Riv skallen fra citronen, og put det derefter i dejen. Smør en springform (ca. 1½ liter) godt med smør. Fordel dejen i formen, tryk hindbærrene ned i dejen og dæk til med dej. Bag kagen midt i ovnen (ca. 50 min. ved 175° varmluft). Lad den køle af i formen i ca. 10 min. Vend sandkagen ud og lad den køle helt af.
|
|
Opskriften er skrevet af: AnjasDatter, 04-07-2017 19:29, redigeret: 29-10-2017 14:21
Andre opskrifter skrevet af AnjasDatter
Findes i følgende kategorier: Kager
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Rigtig lækker kage! Jeg bagte kagen i lidt kortere tid en der står - næste gang jeg prøver vil jeg bruge 175 alm ovn i stedet for varmluft.
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 11284 der ser denne opskrift.
|
|
|
|
|
|
|
|