Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Pisket brunet smør

Totalt vanedannende, luftigt smør som har en let nødde-agtig smag. God til lækkert brød men kan også bruges som tilbehør til fx kød og grillede grøntsager på LCHF diæt.

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 250 g smør
Fremgangsmåde:

Skær ca 75 g af smørret, brun det på en pande eller i en gryde. Det skal tage farve og begynde at dufte nødde-agtigt men ikke branke.
Skær resten af smørret op i store tern og læg dem i en røreskål.
Hæld det brunede smør over det holdes smør og rør det lidt rundt. Stil det i køleskabet 15-30 min, hold øje med at det ikke bliver alt for stift, men det skal sætte sig lidt.

Tag skålen ud af køleskabet og pisk smørret med røremaskine indtil det er let og luftigt.
Anret på en pæn tallerken eller i en skål. Gerne ved at sprøjte det ud med en sprøjtepose.
Nu er det klar til servering.

Opbevaring:
Det er lidt svært at opbevare efterfølgende for det bliver meget hårdt hvis det bliver sat på køl.
Men det kan nok opbevares nogle timer i fx en kølig kælder, hvis man laver det i god tid før en middag.


Tip: Denne slags smør kan laves med alle mulige krydderier i - så ville jeg nok bare ikke brune smørret lige så meget

Opskriften er skrevet af: Anja, 29-06-2018 18:24:00 , redigeret: 10-03-2019 22:26:00

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Tilbehør LCHF (Low Carb High Fat) 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Virkelig lækkert! Det er et hit at lave kort tid før man skal have gæster, og servere det til godt brød.

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 3507 der ser denne opskrift.