Virkelig gode LCHF burgerboller - den eneste ulempe er at de kan blive lidt flade - men man kan bage dem i forme eller bare leve med at de er lidt flade.
Mængde/antal pers: 4-6 stk
Ingredienser: 4 æg 150 g hytteost 4% 1/2 dl fløde 30 g smeltet smør 80 g mandelmel (malet i minihakker) 0,7 dl pofiber 0,5 dl sesamfrø 3 tsk loppefrøskaller 1 tsk bagepulver 1 tsk salt
1 æggeblomme til pensling sesamfrø til drys Fremgangsmåde:
Opvarm ovnen til 190 grader (varmluft). Æg og hytteost blandes og blendes med stavblender. Tilsæt smeltet smør. Tilsæt resten af ingredienserne og rør dejen med elpisker til den er blandet godt. Lad dejen hvile i ca. 10 min.
Form dejen til boller med våde hænder (eller kom den i forme og ret overfladen til med våde hænder). De skal være ca. 1 cm høje. Pensl med sammenpisket æggeblomme og drys med sesamfrø. Bag bollerne i 20-25 min til de er let gyldne. Lad dem afkøle på en bagerist.
Opskriften er skrevet af: Anja, 23-10-2018 20:31:00
, redigeret: 31-10-2018 09:52:00
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: BollerLCHF (Low Carb High Fat)Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 723 der ser denne opskrift.