Alle ingredienser kommes i en shaker (husk godt med isklumper) Shakes godt og sies. Kommes i et cocktailglas (champagne-kop)
Der lægges forsigtigt 3 kakaobønner i skummet på toppen.
NB: "Coffee infused Akvavit" laves ved at lægge en håndfuld gode kaffebønner ned i en flaske akvavit og lade det trække minimum 1 døgn - gerne længere.
"Sukkersirup" laves ved at komme 3 dl vand i en gryde med 300 g sukker og lade det varme op, så sukkeret smelter. Afkøles før brug.
Opskriften er skrevet af: Anja, 18-12-2020 13:25:00
, redigeret: 25-12-2020 18:07:00
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: DrinksSøde sagerKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 165 der ser denne opskrift.