Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Appelsinsirup til risalamande

Super lækker appelsinsauce - et friskt alternativ til kirsebærsaucen juleaften

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 Saften fra 3 store appelsiner (ca 180 ml)
 Saften fra 1 citron (ca 20 ml)
 50 g sukker
 1 vanillestang eller 2 tsk vanilleekstrakt
Fremgangsmåde:

Pres appelsiner og citron igennem en si ned i en gryde.
Tilsæt sukker og kornene fra vanillestangen samt den tomme vanillestang.
Kog nu blandingen ind til en sirup. Husk at den bliver tykkere, når den køler. Den skal koges 5-7 minutter.
Kom siruppen på et glas og sæt den på køl, indtil den skal bruges.

NB: Hvis du laver en større portion end til 4 pers, så skal du bare sørge for at koge siruppen lidt længere.

Opskriften er skrevet af: Anja, 25-12-2020 17:10:00 , redigeret: 30-11-2021 14:44:00

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Julemad Søde sager 

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 463 der ser denne opskrift.