Super lækker appelsinsauce - et friskt alternativ til kirsebærsaucen juleaften
Mængde/antal pers: 4 pers
Ingredienser: Saften fra 3 store appelsiner (ca 180 ml) Saften fra 1 citron (ca 20 ml) 50 g sukker 1 vanillestang eller 2 tsk vanilleekstrakt Fremgangsmåde:
Pres appelsiner og citron igennem en si ned i en gryde. Tilsæt sukker og kornene fra vanillestangen samt den tomme vanillestang. Kog nu blandingen ind til en sirup. Husk at den bliver tykkere, når den køler. Den skal koges 5-7 minutter. Kom siruppen på et glas og sæt den på køl, indtil den skal bruges.
NB: Hvis du laver en større portion end til 4 pers, så skal du bare sørge for at koge siruppen lidt længere.
Opskriften er skrevet af: Anja, 25-12-2020 17:10:00
, redigeret: 30-11-2021 14:44:00
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: JulemadSøde sager Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 295 der ser denne opskrift.