Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Bondeomelet

Mængde/antal pers: 2 pers

Ingredienser:
 3 æg
 3 kartofler
 Et lille stykke røget medister
 1 stor tomat
 purløg
 salt og peber
 margarine
Fremgangsmåde:

Kartoflerne koges, pilles og skæres i skiver.
Kartoflerne ristes i margarine.
Medister skæres i tern og ristes med.
Æggene piskes sammen og krydres med salt og peber. Æggemassen hældes over kartofler og medister og der skrues ned for blusset.
Tomaterne skæres i skiver og lægges ovenpå æggemassen.

Når omeletten er færdig pyntes der med friskklippet purløg.
Omeletten serveres med brød til.

Opskriften er skrevet af: stumb, 10-03-2002 10:02, redigeret: 12-03-2002 11:07

Andre opskrifter skrevet af stumb
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Frokost Retter med svinekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 10977 der ser denne opskrift.