Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Chokoladeis

Ingredienser:
 100 g overtræk chokolade
 4 æggeblommer (pasteuriserede)
 4 spsk florsukker
 2 æggehvider (pasteuriserede)
  l piskefløde


 Tilbehør:
 Flødeskum af 1 dl piskefløde
Fremgangsmåde:

Smelt chokoladen i en skål i vandbad.
Pisk æggeblommerne og halvdelen af florsukkeret til en luftig æggesnaps.
Pisk æggehviderne stive, tilsæt resten af florsukkeret og pisk dem igen stive.
Pisk fløden til skum og vend det i blandingen.
Herefter vendes smeltet chokolade i blandingen.
Sæt isen i fryseren i ca 8 timer.
Ca. en time før isen skal spises tages den ud af fryseren og stilles i køleskabet.

Tilbehør:
Flødeskum

Opskriften er skrevet af: stumb, 10-03-2002 10:54, redigeret: 12-03-2002 12:13

Andre opskrifter skrevet af stumb
Findes i følgende kategorier:  Desserter Søde sager 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6501 der ser denne opskrift.