Ingredienser: 100 g overtræk chokolade 4 æggeblommer (pasteuriserede) 4 spsk florsukker 2 æggehvider (pasteuriserede) ½ l piskefløde
Tilbehør: Flødeskum af 1 dl piskefløde Fremgangsmåde:
Smelt chokoladen i en skål i vandbad. Pisk æggeblommerne og halvdelen af florsukkeret til en luftig æggesnaps. Pisk æggehviderne stive, tilsæt resten af florsukkeret og pisk dem igen stive. Pisk fløden til skum og vend det i blandingen. Herefter vendes smeltet chokolade i blandingen. Sæt isen i fryseren i ca 8 timer. Ca. en time før isen skal spises tages den ud af fryseren og stilles i køleskabet.
Tilbehør: Flødeskum
Opskriften er skrevet af: stumb, 10-03-2002 10:54, redigeret: 12-03-2002 12:13
Andre opskrifter skrevet af stumb
Findes i følgende kategorier: DesserterSøde sagerKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6501 der ser denne opskrift.