Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Hjemmelavet is med mange variationer

Denne portion passer til en stor brødform og er til ca. 9 pers

Ingredienser:
 9 æggeblommer (pasteuriserede)
 9 spsk flormelis
 1 stang vanille (eller 1 tsk vanillesukker)
 3/4 l piskefløde
Fremgangsmåde:

Æggeblommer og flormelis og vanille piskes godt, til det bliver lyst. Fløden piskes stiv og vendes i æggemassen. Fyldet vendes i ismassen og det fryses. (Er færdig på en nat)

Fyldet kan varieres, her er nogle forslag:

After Eight
Marcipanbrød
Dajmkugler eller dajmstykker
Smeltet nougat
Hvid chokolade
Mørk chokolade
Frugt


Opskriften er skrevet af: Anja, 21-08-2000 20:30, redigeret: 25-07-2018 15:44

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Desserter FEDT NOK! (god mad der feder) 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Rigtig nemt at lave, og jeg synes at isen bliver fin, også selvom man ikke rør i den undervejs.

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 17483 der ser denne opskrift.