Ingredienser: 500 g kyllingebryst 2 spsk olie 20 g smør 1 fed hvidløg 2 dl løse ris 1 tsk salt ½ l vand 2 ds flåede tomater 1 dl majs Fremgangsmåde:
Skyl kyllingen og tør af med køkkenrulle. Skær kødet i mindre stykker. Kom olie og smør i en dyb pande og varm det op - skru derefter ned. Kyllingestykkerne brunes heri. Pil og hak løget, svits det i ½ minut. Hæld risene i en si og skyl dem. Kom ris, salt og peber på panden, rør i det, kom vandet på panden. Det hele koges i 15 min. Kom til sidst majs på panden i 10 min.
Opskriften er skrevet af: stumb, 20-03-2002 19:45, redigeret: 20-03-2002 22:59
Andre opskrifter skrevet af stumb
Findes i følgende kategorier: Retter med kyllingKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5214 der ser denne opskrift.