Gør porrerne rene, og skær dem i skiver, ca. 1 cm tykke. Skræl gulerødder og kartofler og skær dem i 1 cm tykke skiver. Skræl sellerien og skær den i 1 cm tern. Alle grøntsagerne koges sammen til de er møre. Hæld dem i et ovnfast fad (husk at hælde vandet fra først). Lav en hvid opbagt sovs af smør, mel og mælk, og tilsæt osten. Rør rundt til osten er smeltet. Hæld sovsen over grøntsagerne og gratiner i en 200 grader varm ovn i ca. 30 minutter.
Kan spises med groft brød eller som tilbehør til kød.
Opskriften er skrevet af: catwoman, 20-03-2002 20:51, redigeret: 20-03-2002 23:08
Andre opskrifter skrevet af catwoman
Findes i følgende kategorier: VegetarTilbehørKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6127 der ser denne opskrift.