Ingredienser: ca 1 kg mel 1 dl olie eller 100 g smeltet margarine 6 dl lunkent vand eller mælk (35 grader). 50 g gær 3 tsk salt Fremgangsmåde:
Gæren røres ud i saltet og fedtstoffet tilsættes. Væsken og melen æltes i til en ensartet og smidig dej. Den hæver tildækket i 30 min. Del dejen i 2 og form til franskbrød og lad dem efterhæve et lunt sted i endnu 30 min. De pensles med lidt vand og bages i ca. 40 min ved 200 grader på næstnederste rille.
Tip: Vil man have det svampeagtigt kan man stille et indfast fad i bunden af ovnen med vand under bagningen.
Opskriften er skrevet af: Audipigen, 16-04-2002 11:09, redigeret: 16-04-2002 11:53
Andre opskrifter skrevet af Audipigen
Findes i følgende kategorier: BrødKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Andre kommentarer: IBH: Har afprøvet denne opskrift IBH kommentar:hej den er meget god, de bliver meget sprøde.mmmmmmm
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 25348 der ser denne opskrift.