Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Franskbrød

Lækkert og luftigt

Mængde/antal pers: 2 stk

Ingredienser:
 ca 1 kg mel
 1 dl olie eller 100 g smeltet margarine
 6 dl lunkent vand eller mælk (35 grader).
 50 g gær
 3 tsk salt
Fremgangsmåde:

Gæren røres ud i saltet og fedtstoffet tilsættes. Væsken og melen æltes i til en ensartet og smidig dej. Den hæver tildækket i 30 min. Del dejen i 2 og form til franskbrød og lad dem efterhæve et lunt sted i endnu 30 min.
De pensles med lidt vand og bages i ca. 40 min ved 200 grader på næstnederste rille.

Tip:
Vil man have det svampeagtigt kan man stille et indfast fad i bunden af ovnen med vand under bagningen.

Opskriften er skrevet af: Audipigen, 16-04-2002 11:09, redigeret: 16-04-2002 11:53

Andre opskrifter skrevet af Audipigen
Findes i følgende kategorier:  Brød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Andre kommentarer:
IBH: Har afprøvet denne opskrift
IBH kommentar: hej den er meget god, de bliver meget sprøde.mmmmmmm

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 23504 der ser denne opskrift.