Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Hvidvinskoteletter

En nem ret når der kommer gæster

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 4 gode svinekoteletter
 2 løg
 2 glas champignion
  l fløde
 2 dl. hvidvin eller æblecider
 1 kvist timian
 salt og peber
 madkulør
Fremgangsmåde:

Brun først koteletterne på en god varm pande...
Koteletterne tages op og løgene i skiver eller tern svitses på panden. Når løgene er gyldne kommes champignon i. Koteletterne kommes tilbage på panden oven i grøntsagerne, der skrues ned på halv varme og der tilsættes fløde, kulør og timian. Lad det simre ca 10 -15 min. Tilsæt derefter hvidvin og lad det koge op.

Serveres med ris.


Opskriften er skrevet af: Audipigen, 16-04-2002 21:53, redigeret: 16-04-2002 22:18

Andre opskrifter skrevet af Audipigen
Findes i følgende kategorier:  Hovedretter Retter med svinekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 4678 der ser denne opskrift.