Ingredienser: Hummus: 2 x 400g kikærter på dåse (svarer ca. til 350g tørrede kikærter udblødt i vand) 3 små tørrede chili 1 fed hvidløg olivenolie 1 citron stødt spidskommen salt og peber
En pakke grov-pitabrød Indisk krydderi ("Tikka") Fremgangsmåde:
Hummus: Mos kikærterne til en fin pasta (brug evt. en stavblender). Tilsæt et skvæt olivenolie. Hak de tørrede chili fint og tilsæt sammen med hvidløg samt salt, peber og spidskommen efter smag. Rør pastaen sammen med saften fra citronen.
Sprøde krydrede brød: Skær pitabrødene i mindre stykker (jeg plejer at dele dem i 8), stænk dem med vand og drys med indisk tikka krydderi (eller dit personlige yndlings chili krydderi). Bag dem hårde ved 225C i ca. 15 min. (i varmluftovn). Server enten anrettet, hvor hummus er smurt på brødstykkerne, eller benyt retten som tag selv snack, hvor brødene dyppes i hummus.
Opskriften er skrevet af: aao, 16-04-2002 23:21, redigeret: 27-04-2002 22:22
Andre opskrifter skrevet af aao
Findes i følgende kategorier: SnacksVegetarKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Nemt at lave og smager rigtig godt - som snack til gæster
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 14757 der ser denne opskrift.