Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Kyllingeleverpostej

Nemmere kan det ikke være

Mængde/antal pers: 1 liter

Ingredienser:
 300 g kyllingelever
 3 æg
 2 dl fløde
 1 spsk blødt smør
 2 spsk mel
 1 tsk salt, peber
 lidt timian, mynte eller hvad krydderier man nu kan lide
 1 pakke kalkunbacon
Fremgangsmåde:

Baconen fordeles i formen.
Kyllingeleveren blendes og blandes med det øvrige ingredienser hvorefter det hældes i formen.

Postejen bages i vandbad på nederste rille i 1 time i en 200 grader varm ovn. Afsvales og vendes ud på et fad.


Opskriften er skrevet af: catwoman, 21-04-2002 18:08, redigeret: 22-04-2002 09:10

Andre opskrifter skrevet af catwoman
Findes i følgende kategorier:  Retter med kylling Retter med bacon Hjemmelavet pålæg 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 14447 der ser denne opskrift.