Ingredienser: 2/3 bageskål mel 2 pk gær (á 50 g) Salt 1 dl olie Vand Æg til pensling Fremgangsmåde:
Kom gær og en stor håndfuld salt i en bageskål - rør i gæren, til det er opløst. Tilsæt olie og fyld bageskålen 2/3 op med mel. Tilsæt vand lidt ad gangen - og ælt dejen. Der skal tilsættes vand indtil klumpen er fast dog stadig klistret.
Kom olie på bradepanden og anbring bollerne, som trykkes let flade. Pensl med æg. Bages i en forvarmet ovn ved 180 grader i 25 - 30 min eller til de er gyldne og sprøde.
Opskriften er skrevet af: catwoman, 21-04-2002 18:12, redigeret: 22-04-2002 09:21
Andre opskrifter skrevet af catwoman
Findes i følgende kategorier: BrødSlankemadTilbehørKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 8798 der ser denne opskrift.