Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Tyrkiske brød

Mængde/antal pers: 20 stk

Ingredienser:
 2/3 bageskål mel
 2 pk gær ( 50 g)
 Salt
 1 dl olie
 Vand
 Æg til pensling
Fremgangsmåde:

Kom gær og en stor håndfuld salt i en bageskål - rør i gæren, til det er opløst.
Tilsæt olie og fyld bageskålen 2/3 op med mel.
Tilsæt vand lidt ad gangen - og ælt dejen.
Der skal tilsættes vand indtil klumpen er fast dog stadig klistret.

Kom olie på bradepanden og anbring bollerne, som trykkes let flade.
Pensl med æg.
Bages i en forvarmet ovn ved 180 grader i 25 - 30 min eller til de er gyldne og sprøde.

Opskriften er skrevet af: catwoman, 21-04-2002 18:12, redigeret: 22-04-2002 09:21

Andre opskrifter skrevet af catwoman
Findes i følgende kategorier:  Brød Slankemad Tilbehør 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 8393 der ser denne opskrift.