Ingredienser: 6-8 kartofler 10 g margarine ½ dl mælk evt. kartoffelvand salt 4 skiver flæsk 1 løg Fremgangsmåde:
Kartoflerne skrælles, skæres i små stykker og koges til de er møre (uden salt). Vandet hældes fra og gemmes. Margarinen tilsættes, og kartoflerne moses godt ud med piskeris, el-pisker eller kartoffelmoser. Mælken piskes i lidt ad gangen til en passende konsistens, der kan evt. spædes med kartoffelvand. Der smages til med salt og kartoffelmosen varmes godt igennem ved svag varme. Flæsket skæres i terninger og steges lysebrune. Flæsket tages op af fedtstoffet, og læget (skåret i skiver) steges heri.
Retten serveres sammen med rødbedetern og hakket persille.
Opskriften er skrevet af: Anja, 21-08-2000 20:30
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: HverdagsmadRetter med svinekødKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7985 der ser denne opskrift.