Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Brændende kærlighed

Mængde/antal pers: 2 pers

Ingredienser:
 6-8 kartofler
 10 g margarine
 ½ dl mælk
 evt. kartoffelvand
 salt
 4 skiver flæsk
 1 løg
Fremgangsmåde:

Kartoflerne skrælles, skæres i små stykker og koges til de er møre (uden salt). Vandet hældes fra og gemmes. Margarinen tilsættes, og kartoflerne moses godt ud med piskeris, el-pisker eller kartoffelmoser.
Mælken piskes i lidt ad gangen til en passende konsistens, der kan evt. spædes med kartoffelvand. Der smages til med salt og kartoffelmosen varmes godt igennem ved svag varme.
Flæsket skæres i terninger og steges lysebrune. Flæsket tages op af fedtstoffet, og læget (skåret i skiver) steges heri.

Retten serveres sammen med rødbedetern og hakket persille.


Opskriften er skrevet af: Anja, 21-08-2000 20:30

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Retter med svinekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7985 der ser denne opskrift.