Ingredienser: 250 g smør 150 g mørk chokolade (ca. 50% kakao) i små stykker 4 æg (str. mellem) 250 g sukker (ca. 3 dl) 150 g hvedemel (ca. 2 1/2 dl) 3 spsk kakao 200 g hakkede valnøddekerner
Bagetid: Ca. 35 min. ved 175°. Fremgangsmåde:
Smelt smørret sammen med chokoladen i en gryde og lad det køle af. Pisk æg og sukker til en luftig "æggesnaps". Bland mel, kakao og valnøddekerner sammen og vend det forsigtigt i "æggesnapsen". Vend den afkølede chokoladeblanding i. Hæld dejen i en smurt firkantet form (ca. 20 x 30 cm) og bag den midt i ovnen. Lad kagen køle af og skær den i firkanter.
Tip: Af dejen kan der bages 15-18 stk. chokolademuffins. Kom 2 1/2 spsk dej i hver muffinsform (a ca. 1 1/2 dl). Bag chokolademuffins ca. 1/2 time ved 175° midt i ovnen.
Opskriften er skrevet af: anja3d, 09-06-2002 20:33, redigeret: 16-12-2006 15:26
Andre opskrifter skrevet af anja3d
Findes i følgende kategorier: KagerKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Rigtig god opskrift - og svar på spørgsmålet om mælk - nej, der skal ikke mælk i.
Andre kommentarer: NellisJeremy: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift NellisJeremy kommentar:heej - jeg har ikke prøvet opskriften endnu, men har lige et enkelt spøgesmål til kagen - skal der ikke mælk i ?
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 19626 der ser denne opskrift.