Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Forret med kaviar

En let og meget lækker forret til en festlig lejlighed.

Mængde/antal pers: 4-5

Ingredienser:
 4 blade husblads
 3 hårdkogte æg
  dl finthakket løg
 100 gr. ufarvet kaviar
 3 dl. Creme Fraiche 18 %
 3. spsk. Mayonaise
 2. spsk. Citronsaft
 2-3 dråber Tabasco
 Salt / Peber


 Pynt:
 Rejer
 Asparges
 Brøndkarse


 Tilbehør:
 Flute
 Smør
Fremgangsmåde:

Sæt husblads i blød i koldt vand,ca. 5 min.
Smelt herefter husbladsen i vandbad.
Lad den afkøle lidt.
Ægene koges og afkøles.

Alle ingredienserne blandes med hinanden.
Tilsidst hakkes æg og løg og kommes i.
Til slut kommes den smeltede husblads i ganske langsomt i en tynd stråle.
Ellers vil der komme lange trævler i mousen og det er knapt så lækkert.

Mousen kommes i en form og sættes i køleskab ca. 3 - 4 timer. hvorefter den er klar til servering.
Du kan eventuelt pynte med Rejer / Asparges og Brøndkarse.
Server eventuelt lune flute til med smør.

Opskriften er skrevet af: amback, 13-06-2002 07:12, redigeret: 13-06-2002 07:14

Andre opskrifter skrevet af amback
Findes i følgende kategorier:  Forretter Retter med kaviar 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 12429 der ser denne opskrift.