Ingredienser: 3/4 dl mælk ½ dl kaffe 50 g sukker 3 spsk kakao
Grunddejen: 85 g margarine 85 g sukker 2 tsk vanillesukker 1 æg 10 hakkede mandler 1 tsk bagepulver
150 g mel Fremgangsmåde:
Mælk og Kaffe koges med Sukker og Kakao og røres i dejen skiftevis med melet.
Bagetid ca. 1 1/4 time ved 170 grader. NB: Se Anjas kommentar Tips: Kagen kan overtrækkes med glasur og pyntes med hakkede el. syltede appelsin skaller. Dejen kan også bages i små linseforme og derefter pyntes.
Opskriften er skrevet af: amback, 13-06-2002 07:35, redigeret: 15-07-2007 00:28
Andre opskrifter skrevet af amback
Findes i følgende kategorier: KagerKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Kagen er rigtig god - men bagetiden der er angivet er ALT FOR LANG. Jeg bagte den i 20 minutter, og så var den færdig! En anden kommentar er at portionen er meget lille, den passer til en helt lille bradepande, 20x30 cm.
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 18472 der ser denne opskrift.