Kyllingesalat er både nem og hurtig at lave. En spændende sovs af chutney, sennep og mayonnaise giver den en ekstra pikant smag, der gør en enkel kyllingesalat til en festlig ret.
Mængde/antal pers: 4 pers
Ingredienser: 1 stort salathoved 1 dåse hele champignoner (eller 200 g friske) 1 grillet eller stegt kylling 1 lille agurk 4 tomater 50 g valnøddekerner karse eller persille Salatsovs: 3 spsk mayonnaise 1 strøget spsk sennepspulver 2 spsk chutney 4-6 spsk creme fraiche evt. salt og hvid peber Fremgangsmåde:
Skyl salaten grundigt og lad den dryppe af. Skær den i strimler. Hæld væden fra dåsen eller rens de friske champignoner og halvér dem. Skær det tilberedte kyllingekød i terninger. Skyl agurken og tomaterne. Skær agurken i skiver og tomaterne i både. Del valnøddekernerne eller hak dem groft. Bland alle ingredienserne i en skål. Gernér med karse eller persille.
Bland mayonnaise og sennepspulver. Tilsæt chutney og kom creme fraichen i. Smag til med salt og peber. Server sovsen ved siden af.
Opskriften er skrevet af: Anja, 21-08-2000 20:30:00
, redigeret: 15-09-2011 12:42:00
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: FestmadHverdagsmadSalatKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Jeg har denne opskrift fra en opskriftbog, har ikke fået afprøvet den endnu...
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 12582 der ser denne opskrift.