Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Mette`s råcreme til husets bedste lagkage.

En meget populær lagkage i vores famillie.

Mængde/antal pers: 8 -10 personer. afhængig af stykkernes størrelse.

Ingredienser:
 2 Æggeblommer
 25 gr. Sukker
 2 dl. Piskefløde


 Smagsstof.
 Sherry, Portvin
 Alle former for frugtsaft
 Evt. Makroner
Fremgangsmåde:

Pisk æggeblommerne med sukkeret. De skal blive helt nærmest hvide.
Pisk fløden, forholdvis stiv.
Vend flødeskum i og tilsæt smagssof efter smag.

Prøv følgende:
Tag en lagkage bund, væd den med lidt vand
( Hvis den er lidt tør )
Kom creme på bunden - knuste makroner og friske jorbær som er skåret i skiver. ( Bananer kan også bruges )
Du gentager dernæst projektet med den næste bund.
Øvesrt bund pyntes med flødeskum og jorbær.

Dette er husets ynglingslagkage, hvis der kommer børn bruges ikke vin som smagsstof men frugtsaft i stedet og alle børn er ville med denne lagkage.

Opskriften er skrevet af: amback, 13-06-2002 10:57

Andre opskrifter skrevet af amback
Findes i følgende kategorier:  Lagkager 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 19055 der ser denne opskrift.