Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Dilddressing

Let og forfriskende dressing, der både kan bruges til salat, skaldyr samt som dip.

Mængde/antal pers: 4-6 pers.

Ingredienser:
  stort bæger creme fraiche 18%
 1 dl mayonnaise
 1 spsk citronsaft
 1 potte dild
 Salt & peber
Fremgangsmåde:

Dilden skylles grundigt og tørres forsigtigt i et rent viskestykke igen. Derefter fjernes de tykke stilke, så kun den brugbare dild er tilbage.
Creme fraiche og mayonnaise blandes sammen, smages til med citrosaft, salt og peber. Tilsidst vendes dilden i. Dressing bør trække mindste time i køleskabet inden brug.

Opskriften er skrevet af: mollypigen, 17-07-2002 13:09, redigeret: 21-07-2002 00:03

Andre opskrifter skrevet af mollypigen
Findes i følgende kategorier:  Tilbehør 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 112669 der ser denne opskrift.