Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Kyllingeoverlår på urtebund

Lidt bedre end lørdagskylling, nemt og billigt

Mængde/antal pers: 4 personer

Ingredienser:
 600-700 g kyllingeoverlår
 200 g selleri
 3 gulerødder
 300 g rosenkål
 3 dl vand


 1 stk. provencekrydderi
 1 tsk salt
 peber


Fremgangsmåde:

Selleri og gulerødder skrælles og skæres i tynde 5 cm lange stænger. Rosenkålene skæres i skiver. Grøntsagerne lægges i en bradepande. Vandet hældes over. Kyllingestykkerne lægges over. Drysses med provencekrydderi, salt og peber. Stilles i ovnen ca. 45 min. ved 200
Serveres med de halve bagte kartofler


Opskriften er skrevet af: HBendtsen, 23-07-2002 21:03, redigeret: 28-07-2002 18:07

Andre opskrifter skrevet af HBendtsen
Findes i følgende kategorier:  Hovedretter Retter med kylling 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5520 der ser denne opskrift.