Ingredienser: 600-700 g kyllingeoverlår 200 g selleri 3 gulerødder 300 g rosenkål 3 dl vand
1 stk. provencekrydderi 1 tsk salt peber
Fremgangsmåde:
Selleri og gulerødder skrælles og skæres i tynde 5 cm lange stænger. Rosenkålene skæres i skiver. Grøntsagerne lægges i en bradepande. Vandet hældes over. Kyllingestykkerne lægges over. Drysses med provencekrydderi, salt og peber. Stilles i ovnen ca. 45 min. ved 200 Serveres med de halve bagte kartofler
Opskriften er skrevet af: HBendtsen, 23-07-2002 21:03, redigeret: 28-07-2002 18:07
Andre opskrifter skrevet af HBendtsen
Findes i følgende kategorier: HovedretterRetter med kyllingKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5520 der ser denne opskrift.