Ingredienser: 6 store koteletter ½ l piskefløde 1 dl sødmælk 2 spsk dijonsennep 2 fed knust hvidløg 1 spsk paprika 1 spsk allround krydderi 2 spsk hakket persille salt peber margarine til stegning
serveres med ris Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200 grader. Krydr koteletterne med salt og peber, og steg dem gyldne. Tag dem af panden, og hæld fløden og mælken på panden. Kog det lidt op, og tilsæt de øvrige ingredienser. Læg koteletterne i et ildfast fad, og hæld saucen over. Sæt det midterst i ovnen, og lad det stå i ½ time, mens du koger ris.
Opskriften er skrevet af: provinsbabe, 25-07-2002 21:20, redigeret: 25-07-2002 21:23
Andre opskrifter skrevet af provinsbabe
Findes i følgende kategorier: HverdagsmadRetter med svinekødKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5332 der ser denne opskrift.