Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Charlottes koldskål

Lækker tyk gammeldags koldskål.

Mængde/antal pers: 6 pers

Ingredienser:
 4 hele æg (salmonellafri)
 1 kop sukker
 1 spsk vanille
 2 dl piskefløde
 1 l ymer
 1 l kærnemælk
 saft af 1 appelsin
 saft af citron


Fremgangsmåde:

Pisk æggene godt med sukker og vanille. Tilsæt piskefløden og pisk igen. Tilsæt de øvrige ingredienser og sæt koldskålen i køleskab i ca. time. Piskes op inden serveringen.
Servers med kammerjunkere. Eller prøv med skivet banan eller jordbær.

Opskriften er skrevet af: provinsbabe, 26-07-2002 19:25, redigeret: 09-08-2002 18:42

Andre opskrifter skrevet af provinsbabe
Findes i følgende kategorier:  Desserter Sommermad 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7465 der ser denne opskrift.