Ingredienser: 4 hele æg (salmonellafri) 1½ kop sukker 1 spsk vanille 2½ dl piskefløde 1 l ymer 1 l kærnemælk saft af 1 appelsin saft af ½ citron
Fremgangsmåde:
Pisk æggene godt med sukker og vanille. Tilsæt piskefløden og pisk igen. Tilsæt de øvrige ingredienser og sæt koldskålen i køleskab i ca. ½ time. Piskes op inden serveringen. Servers med kammerjunkere. Eller prøv med skivet banan eller jordbær.
Opskriften er skrevet af: provinsbabe, 26-07-2002 19:25, redigeret: 09-08-2002 18:42
Andre opskrifter skrevet af provinsbabe
Findes i følgende kategorier: DesserterSommermadKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7465 der ser denne opskrift.