Akvavitcreme: 2 dl creme fraiche 38 % 1/4 tsk. dijonsennep salt en lille håndfuld frisk dild, hakket 1 spsk. Aalborg dild akvavit 4 skiver hvidt, godt brød Fremgangsmåde:
Bland creme fraiche med dijonsennep og salt. Pisk det stift. Tilsæt en håndfuld hakket dild samt 1 spsk akvavit og rør rundt. Fordel akvavitcremen på 4 tallerkner og anret den røgede laks herpå. Gerne formet som en rose Server med et godt stykke hvidt brød.
Opskriften er skrevet af: HBendtsen, 29-07-2002 16:19, redigeret: 05-08-2002 13:25
Andre opskrifter skrevet af HBendtsen
Findes i følgende kategorier: ForretterRetter med laksKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 12241 der ser denne opskrift.