1. Hæld det fingervarme vand i en skål og bland med olien. Opløs gæren i vandet.
2. Tilsæt sukker, salt og mel lidt ad gangen. Ælt dejen, til den er smidig. Lad den hæve i 40 min.
3. Tag dejen op, strø mel på bordet og ælt dejen blank og smidig.
4. Del dejen i 6 lige store dele. Rul dejen ud til aflange dejplader (ca. 30 cm)
5. Rør alle ingredienserne til fyldet sammen. Spred 1/6 af fyldet ud på hver dejplade.
6. Rul dejen sammen og læg rullerne på 2 plader med bagepapir. Lad dem hæve i ½ time. Sæt ovnen på 250°. Pensel med æg og bag hver plade i 15 min. til baguetterne har fået en gylden farve.
Opskriften er skrevet af: anja3d, 01-08-2002 16:02, redigeret: 05-08-2002 17:06
Andre opskrifter skrevet af anja3d
Findes i følgende kategorier: BrødGrillKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6253 der ser denne opskrift.