Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Grønne baguetter

Sommerbrød til grillen

Mængde/antal pers: 6 stk.

Ingredienser:
 Dej:
 6 dl fingervarmt vand
 2 spsk olie
 50 g gær
 2 spsk Sukker
 2 tsk salt
 ca. 13 dl (ca. 800 g) hvedemel


 Fyld:
 100 g blødt smør
 1 dl hakket persille
 1 dl hakket purløg
 2 tsk tørret eller 3 kviste friskhakket estragon


 Pensling: æg
Fremgangsmåde:

1. Hæld det fingervarme vand i en skål og bland med olien. Opløs gæren i vandet.

2. Tilsæt sukker, salt og mel lidt ad gangen. Ælt dejen, til den er smidig. Lad den hæve i 40 min.

3. Tag dejen op, strø mel på bordet og ælt dejen blank og smidig.

4. Del dejen i 6 lige store dele. Rul dejen ud til aflange dejplader (ca. 30 cm)

5. Rør alle ingredienserne til fyldet sammen. Spred 1/6 af fyldet ud på hver dejplade.

6. Rul dejen sammen og læg rullerne på 2 plader med bagepapir. Lad dem hæve i time. Sæt ovnen på 250. Pensel med æg og bag hver plade i 15 min. til baguetterne har fået en gylden farve.


Opskriften er skrevet af: anja3d, 01-08-2002 16:02, redigeret: 05-08-2002 17:06

Andre opskrifter skrevet af anja3d
Findes i følgende kategorier:  Brød Grill 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5205 der ser denne opskrift.